A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ

Web megoldások

 

Sió-Informatika Rendszerház - Web megoldások

A mai világban a cégek számára alapvetővé vált, hogy megfelelő honlappal rendelkezzenek.

web002

Cégünk a lehetőségek közül azt célozza meg Ügyfelei kiemelkedjen az átlagból és ezáltal sikereket érjen el. Az online világban akárcsak az üzleti életben a gondosan megtervezett és megvalósított arculat legalább annyira fontos, mint a belső értékek, amiket megjelenít, hiszen a látogatók elsődlegesen ez alapján alkotnak véleményt a cégről. A websablonok népszerűsége csökkent, mert sokak számára világossá vált, hogy az átlagos megoldásokkal átlagos teljesítményekre lehet számítani. Cégünk elektronikus vagy személyes konzultációt biztosít Ügyfelei számára, ahol közösen megfogalmazzuk a készülő weboldal arculatát struktúráját, működési paramétereit. A felmért igényeket követően, részletes árajánlatot készítünk mely kategorikusan áttekinthető képet nyújt megrendelőnk részére a várható költségekről. Megállapodás esetén, folyamatos ütemezett konzultációval látványtervet készítünk, majd az adatfeltöltés záró fázisával kerülhet átadásra a megrendelt honlap.

Weboldal alapmodulok, jellemzők:

web001

Megoldások:

web003

Web oldal karbantartás:

web004

Egy vállalkozás weboldalának az egyik alapkövetelménye, hogy minden esetben a legfrissebb és legaktuálisabb eseményeket, termékeket, akciókat mutassa be  látogatói számára. Egy site magára hagyott működése komoly, nem elhanyagolható kellemetlenségeket, károkat okozhat, a világhálón bemutatkozó vállalkozás számára. Vállalkozásunk ennek megelőzése céljából átalánydíjas megállapodásban kedvező költségekkel biztosítja Ügyfelei oldalainak naprakészségét.