A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ

Rendszergazdai üzemeltetési megoldások

 

Sió-Informatika Rendszerház - Rendszergazdai üzemeltetési megoldások

Működési alapelvünk az Ügyfelekkel történő minél személyesebb, problémamegoldást, maximális segítségnyújtást előtérbe helyező hozzáállás. Célunk, feladatunk Partnereink működést és érdekeit szem előtt tartva olyan rendszergazda szolgáltatás biztosítani, mellyel Ügyfeleink stabilitását és piaci előretörését tudjuk szavatolni.

server 01

A rendszergazda szolgáltatás egy komplex megoldás, hogy az Partnerünk „IT-osztály” feladatkörét többé ne érezze sajátjának. Az üzemeltetés magában foglalja a karbantartást, frissítések telepítését, mentések kezelését, hardver és szoftver meghibásodások elhárítását, teljesítmény és rendelkezésre állás monitorozást és alapvető felhasználói tanácsadást. Kollégáink a több éves szakmi tapasztalatukkal segítik az ügyfelek igényeinek megfelelő megoldások megtervezését és kiépítését. Biztosítjuk az üzemeltetés ideje alatti szakmai támogatást, rendelkezésre állást. Elvégezzük a szolgáltatással kapcsolatban felmerülő tevékenységeket, ezzel is megkönnyítve és hatékonyabbá téve ügyfeleink hétköznapjait. Az üzemeltetési megoldásaink segítik azokat a vállalkozásokat, ahol nem alkalmaznak saját rendszergazdát. Nagyvállalatok estében pedig a helyi IT szakembereket tehermentesítjük, hogy a szervezet saját folyamataira tudják figyelmüket összpontosítani.

Rendszergazda szolgáltatás – egyénre szabott megoldások a minőségi munka jegyében

Rendszerfelügyelet szolgáltatásunk körébe választható szolgáltatások

it003

Az üzemeltetés előnyei

servers

File és levelező szerver üzemeltetés

Ma már minden kis-, közép- és nagyvállalat számára elengedhetetlen egy megfelelő szerver szolgáltatás. Részletes igényfelmérés és tervezés után biztosítjuk Partnerünknek a file, illetve levelező szerverek üzembehelyezését. Későbbiekben pedig üzemeltetési szolgáltatásunk segíti a rendszer megbízható és stabil működését

Hálózatok tervezése, kiépítése és üzemeltetése

Napjainkban a hatékony munkavégzés alapfeltétele a stabilan és biztonságosan működő hálózat. Megtervezzük, kiépítjük, üzemeltetjük és karban tartjuk Partnereink hálózatát.

Nyomtatók és fénymásolók bérbeadása, üzemeltetése

masologep uezemeltetes 01

Az üzemeltetési szolgáltatásunk magába foglalja az irodatechnikai gépek bérlését és üzemeltetését. Automatikusan biztosítjuk a kellékanyagokat a folyamatos munkavégzéshez. Karbantartási munkálatokkal csökkentjük a váratlan meghibásodások valószínűségét. Szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy beruházás nélkül mindig jó minőségben tudj nyomtatni. Szakembereink a személyes konzultáció során felmérik az ügyfél nyomtatási szokásait. Ennek jelentősége, hogy a megbízó tevékenységéhez és vállalkozása méretéhez megfelelő kapacitású és funkciójú gépet biztosítunk.

Az nyomtatás optimalizálás előnyei